New Step by Step Map For Designer jewelry

Wiki Article

Ανθρακί Ασημί Γαλάζιο Γκρι Διαφανές Κίτρινο Καφέ Κόκκινο Λαδί Λευκό Μαύρο Μπεζ Μπλε Μπορντό Μωβ Πολύχρωμο Πορτοκαλί Πράσινο Ροζ Χρυσό Τιρκουάζ Χακί Χρυσό Τύπος Κουμπώματος

Ανδρικό κολιέ με χαολίτη, γυάλινες χάντρες και μπάλες από ατσάλι.

Ασημένια Σκουλαρίκια Ασημένια Σετ σκουλ/ μενταγιόν Γούρια Αυτοκινήτου Ασημένια Φυλαχτά - Παναγίτσες Στυλό Αναπτήρες Ασημένια Ζώδια

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τα πολλά επώνυμα ρολόγια που επηρεάζονται από την παράδοση και την κληρονομιά της ωρολογοποιίας.

Σκέφτεστε να κάνετε ένα δώρο στο παιδί σας αλλά δεν ξέρετε τι; Μήπως θέλετε να προσφέρετε στο βαφτιστήρι σας ένα ιδιαίτερο παιδικό κόσμημα; Όποια κι αν είναι η περίπτωσή σας, η λύση είναι το παιδικό μενταγιόν. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά μενταγιόν για να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί περισσότερο. Παιδικό μενταγιόν: το δώρο που θα προσφέρει χαμόγελο στο παιδί Αντίθετα με κάποια άλλα είδη δώρων, τα παιδικά μενταγιόν είναι αντικείμενα που μένουν. Το παιδί μπορεί να το φορέσει για όσο καιρό επιθυμεί και φυσικά να το κρατήσει σαν φυλαχτό για την μετέπειτα ζωή του.

Ήταν ένα σύμβολο πολυτέλειας και ομορφιάς καθώς επίσης έδειχνε και την κοινωνική τάξη του άνδρα που τα φορούσε. Σήμερα τα μανικετόκουμπα επανέρχονται στη μόδα, δίνοντας στο στυλ του άνδρα μία πινελιά του κλασικού Ασημένια κολιέ και ταυτόχρονα μοντέρνου. Ο μοναδικός κατάλογος του καταστήματός μας, από μοντέρνες γραμμές διαμορφώνουν τάσεις και ενδυματολογικά σύνολα που συναρπάζουν. Με ένα ζευγάρι είστε έτοιμος να φανείτε κομψός και καλοντυμένος όλη την ημέρα. Ένα ζευγάρι Μανικετόκουμπα δε θα περάσει Απαρατήρητο Τα μανικετόκουμπα είναι από τα πιο αγαπημένα ανδρικά αξεσουάρ που προσέχουν οι γυναίκες σε Χρυσά δαχτυλίδια έναν άνδρα…

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ ΜΕ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΕΡΛΑ ΚΑΙ ΚΟΧΥΛΙΙ

Αρχαιοελληνικές επιρροές στα γρανάζια, κομψές γραφές και στοιχεία από κλασικές αρχιτεκτονικές φόρμες αναδεικνύονται σε νέα και μοναδικά ρολόγια που συνδυάζουν την ιστορία με την καινοτομία.

Πως να επιλέξω το Κατάλληλο Μονόπετρο; Το μονόπετρο είναι ένα κόσμημα που θα συντροφεύει μία Μενταγιόν χρυσά γυναίκα σε όλη της ζωή. Αυτό το σύμβολο αγάπης, καμία δε το αποχωρίζεται από την κάθε στιγμή και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα. Επομένως η επιλογή του, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται την κατάλληλη έρευνα, ώστε το δαχτυλίδι που θα αγοράσεις να είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει και ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σου! Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πως να διαλέξεις το μονόπετρο που θέλεις. Διάλεξε για το Μονόπετρο σου τον Πολύτιμο Λίθο που σου Αρέσει Η πρώτη επιλογή…

Θα πρέπει να δώσετε τη συγκατάθεση σας για να εγγραφείτε.

Μην ξεχνάτε ότι τα γυναικεία κοσμήματα αποτελούν ιδανική επιλογή δώρου είτε πρόκειται για τη μητέρα, τη γυναικα ή τη φίλη σας, αφού κάθε φορά που τα φοράει θα της θυμίζουν εσάς.

Διατηρούμε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο χρυσοχοίας στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και πρότυπα ποιότητας.

Για τις μικρές σας πριγκίπισσες μπορείτε να κάνετε μια συμφέρουσα αγορά επιλέγοντας μοναδικά παιδικά σετ από περίτεχνα χρυσά βραχιόλια και κολιέ.

 Επιλογή Καταστήματος Χρυσού

Report this wiki page